Despre 2020-04-29T08:48:28+00:00

Echipa noastra este formata din

Gabriela Tiu

Inginer instalații electrice, ea este inima operațiunii, pasiunea și atenția ei la detaliu sunt puncte cheie în realizarea unei înghețate desăvârșite.

Andrei Giurgea

Arhitect, pe lângă creativ, lui îi face mare plăcere să interacționeze cu oamenii și să se implice în proiecte multifațetate și colaborări.

Pasiunea noastra de a crea lucruri ce pun zâmbetul pe buzele oamenilor

Icecraft este un proiect născut din pasiunea noastra de a crea lucruri ce pun zâmbetul pe buzele oamenilor. Intrcut echipa noastră a întreprins un alt proiect artistic, anume @ArtCraft, care presupunea crearea de tablouri StringArt, iar reactia oamenilor la ceea ce făceam ne-a împins să facem urmatorul pas, să renunțăm la joburile noastre și să ne dedicăm 100% antreprenoriatului, și ce poate aduce mai multe zâmbete pe fețele oamenilor decât înghețata?

De ce inghetata?

În primul rând iubim înghețata, iar în al doilea rând noi considerăm că orașul Constanța merită o sursă de înghețată suta la suta naturală, făra nici un fel de conservanți sau premixuri. Suntem convinși că în Constanța există o clientelă matură care pune calitatea si sănătatea înaintea cantității.